FOODEAT HEALTHY SMOOTHIES - 5 ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ

1. Μας κάνουν να αισθανόμαστε πλήρης
 
Καθημερινά τρέχοντας να πάμε στη δουλειά ή να ετοιμάσουμε τα παιδιά, παραλείπουμε το πρωινό γεύμα και καταλήγουμε να τρώμε πολλά σνακ μεταξύ των γευμάτων. Με ένα smoothie μπορούμε να μείνουμε χορτάτοι για μεγάλο χρονικό διάστημα, έχοντας πάρει όση ενέργεια χρειαζόμαστε για να ανταποκριθούμε στις δραστηριότητές μας.
 
2. Βοηθούν την πέψη - Παρέχουν τα πλεονεκτήματα των υγρών τροφών 
 
Οι ειδικοί σε θέματα διατροφής παγκοσμίως προτείνουν την κατανάλωση υγρών τροφών για καλύτερη πέψη. Τα smoothies που περιέχουν αναμειγμένα φρούτα και λαχανικά σε υγρή μορφή, διευκολύνουν σημαντικά τη διαδικασία της πέψης. Ιδιαιτέρως τα πράσινα smoothies που περιέχουν πολλά πράσινα φυλλώδη λαχανικά, προσφέρουν βασικές βιταμίνες που μέταλλα που βοηθούν την πέψη. 
 
3. Αποτελούν καλύτερη επιλογή από έναν απλό χυμό
 
Ο χυμός είναι συχνά απαλλαγμένος από τον πολτό φρούτων και λαχανικών, από ίνες και περιέχουν υψηλότερα επίπεδα σακχάρων γι' αυτό όταν θέλουμε τη μέγιστη τόνωση επιλέγουμε ένα smoothie. 
 
4. Ενισχύουν την ομαλή λειτουργία του εντέρου
 
 Το πιο συνηθισμένο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι σήμερα σχετίζεται με την ομαλή λειτουργία του εντέρου. Γι' αυτό μια καλή ποσότητα ινώδους τροφής, είναι απαραίτητη για τη ρύθμιση του συστήματος αποβολής.
 
5. Καταπολεμούν την κατάθλιψη και ενισχύουν τον εγκέφαλο
 
Τα ωμά λαχανικά και φρούτα που είναι πλούσια σε φυλλικό οξύ, όπως το μπρόκολο, οι μπανάνες και το σπανάκι, βοηθούν στην αντιμετώπιση και την αποφυγή της κατάθλιψης. Οι ασθενείς που πάσχουν από κατάθλιψη συνίσταται να πίνουν υγιεινά και πλούσια smoothies σε καθημερινή βάση. Επίσης ορισμένα φρούτα και λαχανικά αυξάνουν την εγκαφαλική δύναμη και ενισχύουν τη μνήμη, κυρίως όσα είναι πλούσια σε ωμέγα -3 λιπαρά οξέα. 
 
SMOOTHIES ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ FOODEAT HEALTHY:
 
1. SUPERFOOD / 5€: Φράουλα, μύρτιλο, βατόμουρο, μούρο μαύρο, γάλα καρύδας, ακτινίδιο
2. PROTEIN / 6€: Γιαούρτι, φράουλα, γάλα αμυγδάλου, μπανάνα, βρόμη, καρύδι, αμύγδαλο, φουντούκι
3. TROPICAL MORNING / 4.5€: Mάνγκο, ανανάς, μπανάνα, μέλι, γάλα καρύδας, γιαούρτι
4. ENERGY / 4.5€: Μήλο, αχλάδι, σταφύλια, πορτοκάλι, γάλα, μέλι, κανέλα
5. BLUE SKY /6€: Σπιρουλίνα, ξινόμηλο, μπανάνα, μύρτιλο, γάλα βρόμης
 
 
 

 

Close

Ενημέρωση

Το foodeat.gr προς το παρόν εξυπηρετεί online παραγγελίες μόνο για την Αττική.